Пошуковий запит: (<.>A=Новойтенко І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Заїнчковський А. О. Вартісний підхід до оцінки використання трудового потенціалу підприємств [Електронний ресурс] / А. О. Заїнчковський, І. В. Новойтенко // Вісник соціально-економічних досліджень. - 2012. - Вип. 3(2). - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsed_2012_3(2)__27
|
2. |
Бусленко Б. Управління прибутковістю підприємства [Електронний ресурс] / Б. Бусленко, І. Новойтенко // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 1. - С. 105-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_1_13
|
3. |
Новойтенко І. В. Теоретико-методичні засади розвитку інтелектуальної складової трудового потенціалу підприємства [Електронний ресурс] / І. В. Новойтенко // Агроінком. - 2013. - № 7-9. - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agroincom_2013_7-9_22
|
4. |
Новойтенко І. В. Розвиток трудового потенціалу підприємств хлібопекарської галузі [Електронний ресурс] / І. В. Новойтенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 59-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_22 За умов прискореного розвитку науки, техніки і технологій, глобалізації економічних процесів, доступності капіталу, широкого асортименту засобів і предметів праці конкурентні переваги підприємств формуються за рахунок ефективного використання професійних, творчих, комунікаційних та інших здібностей працівників, адже швидко реагувати на зміни зовнішнього середовища, розробляти і впроваджувати інноваційні проекти у всі сфери діяльності підприємства, ефективно управляти його виробничим потенціалом можна лише за наявності всебічно освічених, висококваліфікованих і мобільних працівників.
|
5. |
Новойтенко І. В. Методичні підходи до оцінки ефективності використання трудового потенціалу [Електронний ресурс] / І. В. Новойтенко, Г. О. Волощук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 83-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_16 Досліджено методичні підходи до оцінки ефективності використання трудового потенціалу підприємства. Доведено, що за умов переорієнтації цілей діяльності підприємств з одержання максимальних короткострокових економічних вигод до максимізації довгострокових вигод - ринкової вартості підприємства, ефективність використання трудового потенціалу підприємств доцільно визначати з застосуванням вартісного підходу, згідно з яким коефіцієнт ефективності використання трудового потенціалу, визначений як відношення чистої ринкової вартості трудового потенціалу до витрат на його формування, використання і розвиток, характеризує міру ефективності його використання.
|
6. |
Новойтенко І. В. Важелі впливу на економічну стабільність олійно-жирових підприємств в Україні [Електронний ресурс] / І. В. Новойтенко, Ю. М. Шишута // Інвестиції: практика та досвід. - 2017. - № 15. - С. 53-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2017_15_11
|
7. |
Новойтенко І. В. Стандарти безпеки бізнесу [Електронний ресурс] / І. В. Новойтенко, В. В. Малиновський // Інтелект XXI. - 2018. - № 4. - С. 136-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2018_4_30
|
8. |
Новойтенко І. В. Формування виробничої програми підприємств хлібопекарської промисловості України [Електронний ресурс] / І. В. Новойтенко, В. В. Малиновський // Продовольчі ресурси. Серія : Економічні науки. - 2014. - № 3. - С. 155-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/precon_2014_3_24
|
9. |
Новойтенко І. В. Захист персональних даних як бізнес-тренд [Електронний ресурс] / І. В. Новойтенко, В. В. Малиновський // Інтелект XXI. - 2020. - № 3. - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2020_3_15
|
10. |
Новойтенко І. В. Стан та основні тренди розвитку хлібопекарської промисловості України [Електронний ресурс] / І. В. Новойтенко, В. В. Малиновський. // Ефективна економіка. - 2020. - № 11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2020_11_29
|